miércoles, 19 de octubre de 2016

25 GRAMS

El divendres 14 d'octubre, va vindre n'Alba de VSF (veterinaris sense fronteres) a fer-nos una exposició sobre el sucre i el seu consum.
Va estar molt interessant perquè vam aprendre quanta quantitat de sucre diària es pot consumir.La OMS  (Organització Mundial de la Salut) recomana uns 25g.
També vam aprendre quants tipus de sucre hi ha, d'on ve, quin tipus de sucre és el més saludable, quines conseqüències patirem si consumim un excès de sucre, les funions que té el sucre en el nostre cos, llocs on es sembra com es tracta, qui hi treballa,...
Després vam fer una classificació amb els envasos portats de casa, vam posar els que tenen més sucre al color vermell, els de menys al color verd i els que tenen mig mig al color taronja.
Ens vam adonar que la majoria de productes envasats tenien molta quantitat de sucre afegit. Això no és bo per la salut, hem d'anar en molt de compte. A la llarga un consum excessiu de sucre pot provocar diabetes de tipus II, sobrepes, malalties cardiovasculars,...No hay comentarios:

Publicar un comentario